5 små futtiga cm

Blev nyss rammad av en Buss (Länstrafiken) som löpte amok på väg mot Universitetet. Jag stod stilla i korsningen Shell/Elgiganten på väg mot Porsön, då jag väntade på att en bil framför mig skulle svänga höger. I den vänstra filen kommer en buss i full okontrollerad fart som inte hinner väja, men som blinkar med helljuset, sekunden senare så smäller det till…

…Tur nog var det min ena backspegel som fick ta smällen och den gick tom att vrida tillbaka till sitt utgångsläge utan problem efter att bussen kört in i den. – Tack och lov för backspeglar som flexar både framåt och bakåt!

”Dagens Ris” till busschauffören som hade så jävla bråttom att han bara var 5 små futtiga cm från att ramma hela bilen. 👿 Jag hoppas iaf att det inte är pressade tidtabeller som gör att ortens busschaufförer måste köra buss snabbare än Keanu Reeves.

Annonser

Publicerad av Erik Ellingsson

Amateur actor, Sceptic and IT consultant with interest for Hockey (of course for my local team - Luleå Hockey), Environmental issues, Photography and Golf.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: