Magasinet Filter

För lite drygt ett år sedan blev jag rekomenderad av en före detta kollega att läsa dåvarande aktuella nummer av magasinet med namnet ”Filter”. Jag imponerades av tidningens sätt att belysa olika ämnen ur olika vinklar och perspektiv samt hur pass kvalitativa reportage som var del av denna tidning.

I senaste numret så fanns flera gobitar, dels sagan om Johan ”Iprenmannen” Neuman, en intressant artikel om svin-uppfödning såväl som reportage om hur läget är ställt med lettland i dessa kristider och hur de Svenska bankerna spätt på det som kommit att leda till den situation som Lettland nu befinner sig i.

Överhuvudtaget så imponeras jag fortfarande över kvalitén på de reportage som Filter levererar nummer efter nummer…

Det börjar bli snart bli läge att fundera om det inte är dags att bli prenumerant.. Jag har ju faktisk inte missat ett nummer sedan den där gången min kollega rekomenderade mig att läsa senaste numret av ”Filter”

Annonser

Publicerad av Erik Ellingsson

Amateur actor, Sceptic and IT consultant with interest for Hockey (of course for my local team - Luleå Hockey), Environmental issues, Photography and Golf.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: