Super Stardust HD

Temperaturen kröp under förmiddagen ner till 10 grader!, till och med jag (som ju egentligen gillar hösten bäst) tycker att det börjar bli lite väl kallt… nåväl, dagar med dåligt väder innebär ju att man å andra sidan kan tillåtas fokusera på lite tv-spelande!

Sagt och gjort så laddade jag ner demot av Super Stardust HD till PS3 och jag måste erkänna att det inte tog lång tid innan jag också köpte spelet över PSN. Ett riktigt bra och roligt ”gammaldags” arkadspel som bygger på en riktigt bra idé och när man fattat grundprincipen så är det bara att ösa på. Riktigt skojigt spel som rekomenderas varmt, särskillt nu då Sony sänkt priset på spelet!

Se videon nedan för att se vad spelet går ut på

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s