Apön till iPhone!

Efter en fruktasvärt lång tystnad i serien om Monkey Island och allas vår favoritpirat Guybrush Threepwood, såg jag i eftermiddags att det bloggades friskt om att Monkey Island nu äntligen är släppt till iPhone! Dessutom är det ju en helt omskriven version av orginalet med bättre grafik såväl som röster istället för att enbart ha textdialogen tillgänglig. Spelet kommer att bli tillgängligt på PC och till XBox 360. Dessutom utvecklar ytterligare ett bolag (telltalegames) ett spel vid namn ”Tales of Monkey Island” som bygger på spelserien.

Läs mer på: http://www.lucasarts.com/games/monkeyisland/ och http://www.telltalegames.com/monkeyisland

IMG_0101

Tror helt klart att detta kommer att bli ett superbra spel till iPhone och det dröjde heller inte länge för än jag köpt det via Appstore – Endast 55kr, ett riktigt fynd! Som bonus blev jag faktiskt väldigt nostalgisk så snart intro-musiken kom igång och genast började minnen strömma tillbaka från en svunnen tid som handlade om att klara av utmaningar och främst att ge LeChuck på nöten…

-”I’m a mighty pirate!”

Annonser

Publicerad av Erik Ellingsson

Amateur actor, Sceptic and IT consultant with interest for Hockey (of course for my local team - Luleå Hockey), Environmental issues, Photography and Golf.

Delta i diskussionen

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: