Summering av äventyret med Äxter

http://picasaweb.google.com/ellingsson/Hemlighuset

Så har det då hunnit gå tre veckor sedan Äventyret med Äxter tog slut. Denna teatergrupp som bildats under våren 2009 för att framföra farsen ”Hemlighuset” på Kanislogen i Älvsbyn – det har varit en otroligt rolig resa under hela våren och ända in i mål.

Hur ska man då sammanfatta de veckor vi slitit och släpat med repetitioner, gjort otaliga samtal till olika myndigheter och kontaktpersoner för diverse saker, pratat med trevliga personer som välvilligt hjälpt till med finansiering och sponsring av det material vi behövt eller ibland t.o.m. sponsring av transporten av det material vi behövt… oavsett vilket så kan man konstatera att det finns många goda och välvilliga människor i Älvsbyn som gärna ställer upp och hjälper till när några människor som oss får en ”tokig” idé om att uppföra en sommarfars i byn…

Jag kommer också att ha minnena från sommaren skarpt i minnet när vi nu styr kosan mot hösten igen, det har varit en uppfriskande tid och det var även kul att prova något helt nytt – som nog var nytt för oss alla.

Till sist så passar jag på att konstatera att resan och äventyret med Äxter varit otroligt givande, rolig och helt enkelt fantastiskt att fått vara med om. Jag har bifogat mina samlade 233 st bilder till denna postning (klicka på bilden längst upp i postningen) och jag tror att en hel del av dessa bilder kan användas som bevis på hur roligt vi haft under resans gång…

Annonser

Publicerad av Erik Ellingsson

Amateur actor, Sceptic and IT consultant with interest for Hockey (of course for my local team - Luleå Hockey), Environmental issues, Photography and Golf.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: