Då var OS X Lion installerad och klar…

Då var OS X Lion installerad och klar på min iMac. Trots att jag gjorde en ”clean install” från min tidigare installation så måste jag säga att hela processen var väldigt enkel och smidig att utföra. Dessutom så passade jag på att pröva återställa mina filer från min ”time machine backup” – något som fungerade klockrent!

Så om du inte uppgraderat till Lion ännu, gör det!

Annonser

Publicerad av Erik Ellingsson

Amateur actor, Sceptic and IT consultant with interest for Hockey (of course for my local team - Luleå Hockey), Environmental issues, Photography and Golf.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: