På väg till Spanien

Så sitter jag då på Arlanda, har precis ätit en god bit mat på ”New Orleans Bistro Bar” och jag ska om en stund dra mig tillbaka till boendet på Rest And Fly vilket för övrigt verkar vara en riktigt bra boendeform på Arlanda!

Jag är på väg till Portugal, eller rättare sagt Spanien. Jag och en polare från universitetstiden (Patrik) ska ta oss till till Portugal (Porto) i morgon, där blir vi kvar till dagen därpå. Under fredagen blir det att försöka ta oss upp mot Tui i Spanien (Galicien) var i från vi ska följa den gamla Pilgrimsleden till fots, tills vi når Santiago de Compostela. Sedan blir det färd tillbaka till Porto och sedan tillbaka till Sverige via Lissabon.

Det kommer bli ett par mil till fots med en 8-9 kilo på ryggen, jag ska försöka se till att hålla bloggen ”up to date” med vår progress såväl som bilder från vandringen vart det lider och i den mån det finns WLAN… iPad:en ligger i vart fall med i väskan…

Imorgon börjar resan med att vi tar oss till Barcelona och sedan vidare till Porto för övernattning.

Annonser

Publicerad av Erik Ellingsson

Amateur actor, Sceptic and IT consultant with interest for Hockey (of course for my local team - Luleå Hockey), Environmental issues, Photography and Golf.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: