Book Book för iPhone

Innan jag åkte iväg till Spanien passade jag på att sambeställa ett iPhone-fodral med namnet ”Book Book” till min telefon som hade kommit under tiden jag var borta. Måste säga att det känns smått genialt samtidigt som det känns fantastiskt gediget i kvalitet. Kolla på filmen nedan så ser du vad jag pratar om:

Du kan också läsa mer om Book Book på följande sida: http://twelvesouth.com/products/bookbook_iphone

2 svar till “Book Book för iPhone”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s