Wordfeud

Började för några dagar sedan att spela wordfeud på iphone/iPad och måste verkligen ge creds till spelets skapare då det är ett superskoj spel som funkar riktigt bra. För dig som inte ännu prövat så är det en alfapet/scrabble-klon för både iPhone och Android. Hittills har det inte funnits någon bra implementation på svenska – för än wordfeud kom då.

Spelet fungerar också överraskande bra att spela på iPad trots att den inte ännu är anpassad – längtar verkligen till den dag då vi får se en riktig iPad-version av spelet. En annan utmaning är att det inte finns någon tidsgräns för ett drag, vilket innebär att ett parti kan utspela sig över någon timma eller över ett par dagar. Det gör också att man enkelt kan spela multipla sessioner vilket även utmärkt.

För 22 kr på AppStore är det inte mycket att säga om. Man kanske dock ska varna lite för att spelet är smått beroendeframkallande 🙂

Om du själv spelar wordfeud, sök då upp ”eriell” så får vi gå en rond!

Annonser

Publicerad av Erik Ellingsson

Amateur actor, Sceptic and IT consultant with interest for Hockey (of course for my local team - Luleå Hockey), Environmental issues, Photography and Golf.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: