Passar på att försöka vara lite mer aktiv på bloggen och börjar med lite bilder från gårdagen. Jag har ju faktiskt hela helgen nu njutigt av ett ”mini sommarlov” som bjudit på riktigt fint väder, löpträning och efterlängtad premiär på golf-rangen!

Då jag ändå igår hade en sådan där vilodag mellan löp-passen så ”passade” jag på att istället ta en liten runda till fots runt Skurholmsfjärden. Jag tog givetvis med mig kameran och försökte fånga bilder på några fåglar som både var i flykt och i vila – så svårt det där med skärpa och rörliga objekt kan vara ibland…

Som avslutning på väg in mot stan passerade jag också förbi f.d. ASG-byggnaden och gamla personbangården som för fullt håller på att rivas. Inom ett par år kommer det så smått att växa fram ett nytt resecentrum och ett litet nytt bostadsområde vid vattnet. Bra att det rör sig på den annars så kaotiska bostadsmarknaden – all förändring är bra förändring i dagsläget… Det visade sig också vara ett bra ställe att testa lite olika former av fokus – och dessutom nu på stillastående motiv.

Nu får man verkligen bara hoppas att Maj fortsätter på den inslagna vägen – åtminstånde vad gäller vädret. Stadsmaran närmar sig med storsteg och jag behöver nu verkligen slipa på löpsteget såväl som på konditionsträningen 🙂

Annonser

Publicerad av Erik Ellingsson

Amateur actor, Sceptic and IT consultant with interest for Hockey (of course for my local team - Luleå Hockey), Environmental issues, Photography and Golf.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: