Gott nytt 2017!

Så var det dags att ”vända blad” igen och se fram emot ett nytt år med nya utmaningar och händelser. Förra året innehöll en hel del positivt, särskilt då jag lyckades med mitt viktmål och kom igång med min träning på allvar. Först med skidorna (efter en sisådär 15 års uppehåll) där jag krönte det hela med att åka ”Dundret Runt – 30km” och sedan såg jag till att börja springa. Först träning inför Luleå Stadsmara (där jag genomförde ett 7km terränglopp) följt av 15km på Lidingöloppet. Hösten fortsatte även med löpning med arbetskollegorna och med Run Accademy som var riktigt skoj – fick dock lite känning i min hälsena, så november och december har blivit lite av vilomånader i träningssammanhang.Jag har redan en hel del fysiska aktiviteter inbokade för 2017 – Halvvasan, Stockholm Tunnel run samt även en lös idé om att köra halva Vätternrundan och halva Vansbrosimmet för att göra en ”Svensk Halvklassiker” då jag nu ändå kommit igång med Lidingöloppet och är anmäld till Halvvasan.

En av höjdpunkterna under 2016 var också min resa till San Fransisco och ”Atlassian Summit” som var riktigt bra. Ska nu bara försöka hinna med att redigera klart bilderna från resan… 😉

Om en dryg månad är det premiär på vår Revy med namnet: ”Nalta Skovalottom” så under starten av året kommer nog min fritid förutom jobb och träning mest bestå av texttragglande och repetitioner.

Jag brukar ju inte vara den som avger nyårslöften, men i år ska jag på allvar iaf försöka:

  • Uppnå viktmål #2
  • Slutföra halvklassikern
  • Fota mycket mer
  • Blogga mer (särskilt om Kaffe)
  • Bli mer stabil i mitt golfspelande
  • Försöka resa ännu mer om jag kan

Jag får nog om ett år följa upp detta med ett blogginlägg och se hur utfallet blev – känns just nu iaf som att det har chans att bli ett riktigt bra och aktivt 2017, imorgon drar årets första arbetsvecka igång!

Annonser

Publicerad av Erik Ellingsson

Amateur actor, Sceptic and IT consultant with interest for Hockey (of course for my local team - Luleå Hockey), Environmental issues, Photography and Golf.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: